7.7.15

tropico mom džínsy.

Senica je pomerne malé mesto, ale s veľkou dušou a potenciálom. Máme tu základné vybavenie ako autobusovú stanicu, zopár supermarketov, kaviarne, podniky,samozrejme moje milované sekáče a železničnú stanicu s úžasným okolím. V jej blízkosti nájdete letisko, záhradky so špenátmi i paradajkami a malý kúzelný tropický les. Tam bol aj tento post stvorený!

Mom džínsy, alebo pre staršie generácie známe ako "mrkváče", sú džínsy s vysokým pásom, zväčša z kvalitného denimu, ktoré sa smerom nadol zužujú. Vrchol svojej slávy si užili v 90. rokoch , ale s istotou sa dá povedať, že teraz si opäť užívajú svoj comeback. Zúžia pás, vykreslia boky, vykúzlia dokonalý zadok ako z kampane pre CK jeans. Áno, priznávam. Mom džínsy si získali aj mňa. Zatiaľ síce nemám klasické z modrého denimu, ale predsa len čierne sú možno trochu menej vídané (nájdete ich v MANGU, ZARE, H&M, ale majú ich aj zlacnené! TU). Mojou večnou srdcovkou je seriál Friends, kde Monica s Rachel na ne nedali dopustiť! Samozrejme aj Beverly Hills 90210 nesmiem zabudnúť.





Velvet a kamienky sú súčasťou takmer každého môjho outfitu. V tomto poste mám aj vlastnoručne ušitý gymsack z MAXI velvetových nohavíc zo sekáču. Je to lacnejšia alternatíva, ako kupovať látku a zároveň recyklujete starý textil. Takže smelo a velvetovo do toho!

S láskou, plavovláska







t-shirt Nike - second hand
mom jeans - second hand
velvet scrunchie - Bal Tip
shoes - H&M
gymsack - DIY

photos by folklórna Klaudia


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára